Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-02@05:12:36 GMT

نتایج انتخابات سنای ژاپن

تاریخ انتشار: ۳۱ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۹۰۵۵۳

خبرگزاری کیودو روز دوشنبه در تازه‌ترین گزارش خود در مورد نتایج انتخابات مجلس سنا ژاپن نوشت نتایج حاکی است ائتلاف حزب «آبه» ۸۱ کرسی از مجموع ۱۲۴ کرسی به رأی گذاشته شده را کسب کرده است بر این اساس، حزب لیبرال دموکرات به رهبری آبه ۵۷ کرسی، حزب کومیتو شریک ائتلافی حزب لیبرال دموکرات ۱۴ کرسی و احزاب مستقل همسو با نخست وزیر فعلی این کشور نیز ۱۰ کرسی را کسب کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در انتخابات سنای ژاپن که روز گذشته برگزار شد ۳۷۰ نامزد بر سر کسب ۱۲۴ کرسی از مجموع ۲۴۵ کرسی مجلس سنا رقابت کردند دلیل اینکه انتخابات برای کسب تمام کرسی‌های سنا صورت نمی‌گیرد این است که نیمی از کرسی‌ها در مجلس سنا هر سه سال یکبار به رأی گذاشته می‌شوند.

در مجموع ائتلاف به رهبری «آبه شینزو» شامل حزب لیبرال دموکرات و حزب کومیتو ۱۴۱ کرسی از مجموع ۲۴۵ کرسی سنا را در اختیار دارند که با احتساب ۱۹ کرسی که با اصلاح قانون اساسی مخالفت ندارند این آمار به ۱۶۰ کرسی می رسد اما اصلاح قانون اساسی این کشور به حمایت دو سوم اعضای سنا یعنی ۱۶۴ کرسی نیاز دارد به همین دلیل کارشناسان می‌گویند با وجود کسب اکثریت کرسی‌ها در سنا توسط ائتلاف آبه، هنوز مشخص نیست که آیا اصلاحات مد نظر شینزو آبه برای قانون اساسی در سال ۲۰۲۰ از حمایت دو سوم نمایندگان برخوردار خواهد بود.

بر اساس طرح آبه برای اصلاح قانون اساسی که مورد حمایت آمریکا است، توکیو قصد دارد قانون اساسی پس از جنگ را که بر عدم حضور نظامی خارجی تأکید دارد، اصلاح کرده و امکان اعزام نیرو به مأموریت‌های خارجی را فراهم کند اصلاح قانون اساسی به رأی مثبت دو سوم نمایندگان نیاز دارد.

در حال حاضر ارودگاه مخالفان «آبه شینزو» نخست وزیر فعلی و رییس حزب لیبرال دموکرات در مجلس سنا ۱۰۴ کرسی را در اختیار دارد.

در حال حاضر از مجموع ۲۴۵ کرسی مجلس سنا، حزب لیبرال دموکرات ۱۱۳ کرسی و شریک ائتلافی این حزب یعنی کومیتو ۲۸ کرسی را در اختیار دارند در اردوگاه مخالفان نیز حزب مشروطه دموکرات ژاپن به عنوان بزرگترین حزب مخالف ۳۲ کرسی، حزب دموکرات برای مردم ۲۱ کرسی، حزب کمونیست ژاپن ۱۳ کرسی، حزب نپتون ایشین ۱۶ کرسی، حزب سوسیال دموکرات ۲ کرسی، حزب «ریوا شینسنگومی» ۲ کرسی و سایر افراد نیز ۱۸ کرسی را در اختیار دارند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۹۰۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصل ۷۵ اصل ۶۴ قانون اساسی را به زمین زد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، جوکار در ارتباط با خبر ۲۰ شبکه یزد گفت: از سال ۷۸ تاکنون به تعداد نمایندگان مجلس شوراي اسلامي اضافه نشده است و با توجه به  شاخص هاي جمعیت و پراکندگی در حوزه جغرافیایی یک نابرابری در حوزه‌های انتخابیه ایجاد شده است. 
وی ادامه داد: ۵ طرح در مجلس یازدهم در اين زمينه به کمیسیون رسید و در هم ادغام  که  در نهايت مقرر شد با توجه به اینکه ۲۴ سال است نماینده‌ای به تعداد نمایندگان مجلس شورای  اضافه نشده، ۴۰ نفر نماینده به تعداد کلی نمایندگان مجلس اضافه شوند ونهایتا باید  ۲۰ نفر متعلق به حوزه هاي جدید و مستقل و ۲۰ نفر هم به حوزه فعلی  افزوده شوند. 
نماینده مردم یزد، اشکذر و زارچ در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: طبق اين قانون مي بايست در استان یزد در حوزه یزد، اشکذر و زارچ یک نماینده و در حوزه مهریز، ابرکوه، بافق، بهاباد، خاتم و مروست یک نماینده دیگر  اضافه می‌شدند که شاخص ما محرومیت، جمعیت و بحث‌های امنیتی و ... بود که براساس اصل ۶۴ قانون اساسی و سیاست‌های کلی انتخابات در سال ۱۳۹۵  بود. در سیاست‌های کلی انتخابات در سال ۱۳۹۵ رهبر معظم انقلاب مطرح کردند "تعیین حوزه‌های انتخابیه بر اساس جمعیت و مقتضیات اجتناب ناپذیر به گونه‌ای که حداکثر عدالت انتخاباتی و شناخت مردم از نامزد‌ها فراهم گردد یک اصل است" 
جوکار خاطرنشان کرد: تعیین حوزه انتخابیه بر مبنای جمعیت و مقتضیات مطرح  بود و نکته اساسی اینکه خیلی از حوزه‌ها سهمی در اين مقوله  نداشتند و براساس این شاخص‌ها نماینده‌ای به آنها تعلق نمی‌گرفت و قرار شد کلیات مطرح شود که کلیات رای نیاورد و دولت هم مخالفت کرد و اصل ۷۵ که هزینه برای دولت دارد را د ر اين زمينه مطرح کردند و این طرح مصوب نشد.

و ي ابراز اميدواري کرد: در مجلس دوازدهم این طرح مطرح و این بی عدالتی‌ها رفع شود. 

نمایندگان مجلس با ۹۴ رأی موافق، ۱۲۰ رأی مخالف و ۵ رأی ممتنع، با کلیات طرح دوشوری اصلاح جداول حوزه‌های انتخابیه مجلس شورای اسلامی و افزایش تعداد نمایندگان مخالفت کردند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • آغاز تبلیغات مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم /رقابت ۹۰ کاندیدا برای فتح ۴۵ کرسی پارلمان
  • اعلام بازداشت بیش از ۱۵۰۰ دانشجو در دانشگاه های آمریکا/برگزاری بیش از ۲ هزار تظاهرات در نیویورک/ وحشت دموکرات‌ها از ادامه اعتراضات دانشجویی در آستانه انتخابات
  • تبلیغات نامزدهای دور دوم حوزه انتخابیه کرمانشاه از فردا آغاز می‌شود
  • رقابت ۱۲ نفر برای ۶ کرسی دیگر مجلس در آذربایجان شرقی
  • رهبر اکثریت سنای آمریکا اعتراضات دانشجویان حامی فلسطین را محکوم کرد
  • قانون‌گذاری‌های جدید حمایت از معلمان اعمال شود
  • بسیاری از ناظران انتخاباتی فرهنگیان هستند
  • اصل ۷۵، اصل ۶۴ قانون اساسی را به زمین زد
  • اصل ۷۵ اصل ۶۴ قانون اساسی را به زمین زد
  • منافع شخصی دلیل عدم عمل به قانون در شهرداری ها / استمرار کاهش کیفیت زندگی در کلانشهرها و شهرها /نتایج وخیم عدم مشارکت در انتخابات شوراها