Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیروزی حزب نواز در اکثر مناطق انتخاباتی باعث شد این حزب به قدرت اول در سنای پاکستان تبدیل شود، ولی کشمکش برای به دست آوردن کرسی ریاست سنا همچنان ادامه دارد ۱۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۶ بین الملل آسیا-اقیانوسیه شبه قاره نظرات

به گزارش دفتر منطقه ای خبرگزاری تسنیم  پیروزی حزب نواز در 15 نقطه انتخاباتی سبب شد تا تعداد کل نمایندگان این حزب در سنای پاکستان به عدد 33 برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین حزب مردم نیز پس از انتخابات روز گذشته قدرت را در سنا از دست داده و تعداد نمایندگان این حزب در سنا به 20نفر رسید.

با توجه به اینکه تعداد کل نمایندگان حزب نواز و دیگر احزاب متحد آنان 48 نفر و مجموع نمایندگان احزاب اپوزیسیون از جمله حزب مردم 40 نفر است، 16 نماینده باقیمانده که در اصل مستقل تلقی می‌شوند نقش بسیار تاثیرگذاری در انتخاب رئیس آتی سنا خواهند داشت.

گفتنی است سه حزب «نواز ، مردم و تحریک انصاف» به شدت در پی جذب نمایندگان مستقل هستند و در این خصوص ارتباطاتی نیز با آنان برقرار کرده‌اند .

در حال حاضر تحریک انصاف 10 کرسی سنا را به خود اختصاص داده و سومین حزب پر قدرت در سنا تلقی می‌شود و تنها راه ممانعت از قدرت گرفتن حزب نواز در سنا این است که سران دو حزب مردم و تحریک انصاف اختلافات را کنار گذاشته و ائتلافی واحد تشکیل دهند که البته چندان دور از انتظار هم نیست.

از سوی دیگر برای به دست آوردن پست ریاست یا معاونت سنا حداقل 53 رای نیاز است و به همین منظور حزب نواز باید بتواند با رایزنی و مذاکره نمایندگان حزب متحده یا دیگر احزاب آزاد را به سمت خود جذب کند تا قدرت در سنا را از دست ندهد.

حزب نواز پس از رصد صلاحیت نواز شریف در مرحله دوم به صورت مستقیم اجازه شرکت در انتخابات را پیدا نکرده و 15 نماینده‌ای که موفق به حضور در سنا شده‌اند در اصل تحت حمایت حزب نواز هستند و به صورت مستقیم عضو این حزب نیستند.

طی ماه‌های آتی انتخابات پارلمان پاکستان که مهمترین انتخابات در این کشور است نیز برگزار شده و تکلیف دولت آینده به مدت پنج سال مشخص خواهد شد.

انتهای پیام/.

R36461/P36461/S8,87,91/CT12 واژه های کاربردی مرتبط اخبار "پاکستان"

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۱۴۵۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش مشارکت مردم در حکمرانی و مردمی‌سازی جهش تولید اولویت است

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«علی خزایی» از حوزه انتخابیه ورامین، پیشوا و قرچک به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

* در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

این دوره انتخابات تفاوت‌های اساسی با سایر دوره‌ها داشت، در بین لیست‌های اصولگرایی، اقبال اغلب مردم کمتر به سوی لیست کامل بود و گزینشی افراد را انتخاب کردند و طبقه اصلاحات متوسط هم تمایل بسیار کمی به رأی دادن داشتند.

کلیت مجلس همانند دوره فعلی اصولگرا هستند، حدود ۵۰ نفر مستقل ،۴۰ نفر از لیست‌های مرتبط با کارگزاران، اعتدال و توسعه، اعتماد ملی و ندای ایرانیان به مجلس راه یافتند.

بانوان بیش از ۱۰ نفر هستند و احتمال افزایش آن در میان‌دوره‌ای ای هست، در کل آرایش جدیدی در مجلس دوازدهم حکم فرما است و نگاه مردم به تغییر و تحول است، زیرا ۱۴۷ نماینده فعلی دیگر در مجلس آتی حضور ندارند، نکته جالب این دوره راهیابی نماینده دلیجان و محلات با بیش از پنج هزار رأی به بهارستان است.

* مهم‌ترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟

مسائل مربوط به افزایش مشارکت مردم در حکمرانی و مردمی سازی جهش تولید، حمایت از کشاورزی، توجه بیشتر به امور کارگران و فرهنگیان و ورزشکاران، تعیین تکلیف نیروهای شرکتی و قراردادی، توسعه معیشت، اشتغال، ازدواج، مسائل فرهنگی و هنر، و بهداشت و درمان از اولویت‌های ماست.‌

* اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

نظر به اولویت امور مردم، کمیسیون اقتصادی، علاقه خودم کمیسیون فرهنگی و یا آموزش است.‌

* مهمترین چالش استان خود را چه می‌دانید و برای حل آنچه راه‌کاری دارید؟

چالش‌های استان تهران بسیار زیاد هست، اهم آن بحث مسکن، حاشیه نشینی، آب، بهداشت و درمان، فرو نشست، حمل و نقل عمومی، امنیت، اشتغال، اتباع و موارد متعددی که در آینده مفصل به آن اشاره خواهم نمود.

کد خبر 6080399

دیگر خبرها

  • افزایش مشارکت مردم در حکمرانی و مردمی‌سازی جهش تولید اولویت است
  • یکی از مطالبات مردم در دور اول انتخابات مجلس موضوع تحول بود
  • فهرست وفاق برای دور دوم مجلس شورای اسلامی در تهران مشخص شد
  • کمک ۱.۱ میلیارد دلاری صندوق بین المللی پول به پاکستان
  • رهبر اکثریت سنای آمریکا اعتراضات دانشجویان حامی فلسطین را محکوم کرد
  • تصویب لایحه جنجالی در سنای آمریکا؛ واردات اورانیوم از روسیه ممنوع شد
  • سنای آمریکا واردات اورانیوم از روسیه را ممنوع کرد
  • مجلس آینده آمیخته‌ای از تجربه و نگاه‌ نو است
  • توافق مهم ضد تروریستی ایران و پاکستان چه بود؟ | محل استقرار افسران رابط نظامی مشخص شد
  • مشخص شدن نتایج قرعه کشی مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی/ سپاهان حریف ملوان شد